logo

Lås op for dit potentiale – lærerig læsning

Følg mig på mine sociale medier

Kære dig som læser dette,

Jeg har været i tænkeboksen og i dag fik jeg noget fint ud fra gemmerne inde bag øjnene. Det vil jeg del med dig.. I dag dykkede jeg ned i et fundamentalt aspekt af menneskets udvikling, nemlig: menneskets potentiale. Jeg har ofte talt om, at formlen for menneskelig potentiale aldrig har ændret sig. Den består af to hovedkomponenter: medfødte attributter (MA+TA) og tilegnede attributter.

1️⃣ Medfødte Attributter (MA)
Disse er de naturlige talenter og færdigheder, som vi er født med. Som min ven Wayne Dyer siger, kommer hver eneste person ind i denne verden med “hemmelige ordrer.” Vi er programmeret til at opnå noget ekstraordinært i vores liv. Den store opgave i voksenlivet er at finde ud af, hvad det er. Husk, at “Gud laver ikke skrammel” og “Gud laver ingen overflødige mennesker.” Alle har en rolle at spille i den store sammenhæng.

2️⃣ Tilegnede Attributter (TA)
Dette er de færdigheder, evner, uddannelse og erfaring, som vi erhverver gennem livet. Når vi ganger disse med vores attitude, får vi vores individuelle menneskelige potentiale (IHP). Mens vores medfødte attributter er stort set faste, ændrer vores tilegnede attributter sig langsomt over tid. Men vores attitude kan ændres øjeblikkeligt ved blot at ændre måden, vi tænker på.

3️⃣ Attitude og Succes
Vi siger, at attitude er det vigtigste ord i det menneskelige sprog, fordi det afgør næsten alt. 85% af din succes afhænger af, hvor meget af en positiv mental attitude du har. Det fantastiske er, at denne mentale attitude kan skabes. Dine holdninger stammer fra dine forventninger om, hvordan tingene vil udvikle sig. Hvis du forventer succes, vil det påvirke andre omkring dig og fremkalde adfærd, der er i overensstemmelse med dine forventninger.

4️⃣ Tro og Værdier
Dine forventninger kommer fra dine grundlæggende tro og værdier. Hvis du absolut tror på, at du vil have stor succes, være populær, sund og økonomisk uafhængig, vil du handle derefter. Disse tro og værdier udgør dit selvkoncept – den totale sum af alle de overbevisninger, du har udviklet fra barndommen. Dette selvkoncept er kommandocentralen i dit liv, og alle ændringer i din ydre verden begynder med en ændring i dit selvkoncept.

5️⃣ Selvværd og Selvtillid
Selvværd er, hvordan du føler om dig selv. Den bedste definition af selvværd er, hvor meget du kan lide dig selv. For at opbygge dit selvværd kan du gentage sætningen “Jeg kan lide mig selv” flere gange om dagen. Når dit selvværd stiger, mindskes dine frygt. Jo mere du kan lide dig selv, desto mindre frygter du fiasko og afvisning. Husk, at der ikke findes noget som fiasko – kun feedback.

6️⃣ Selvaktualisering og Personlig Vækst
Selvaktualiserede personer er bekymrede for andres tanker og følelser, men ikke overdrevent. De ved, at afvisning ikke er personlig. Når folk ikke støtter dig, er det deres problem, ikke dit. Ved at fastholde denne holdning kan du navigere livet med større selvtillid og ro.


🍿 Konklussion:
Det jeg skriver om ovenfor berør nogle af de mest grundlæggende principper for personlig vækst og menneskelig potentiale. Men dette er kun toppen af isbjerget. Det materiale, vi arbejder med i alle mine Mentorforløb, rummer dybdegående indsigt og værktøjer, der kan transformere jeres liv på måder, I måske aldrig havde forestillet jer.

Forestil jer, hvad I kunne opnå ved at grave dybere ned i jeres medfødte og tilegnede attributter, ved virkelig at forstå og anvende de teknikker, der kan ændre jeres attitude øjeblikkeligt, og ved at bygge et stærkt og positivt selvkoncept. Forestil jer den frihed, den selvtillid og den succes, der venter forude.

Dette mentormateriale er designet til at være jeres guide på denne rejse. Hvert modul, hver øvelse og hver tanke er udvalgt og formet for at hjælpe jer med at nå jeres fulde potentiale.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mine Mentorprogrammer så klik dig ind på dem via links her på siden.

Tag gratis Test

5 nøgleområder indenfor Top Performance – Få gratis redskaber baseret på dine testresultater. 

Forløbsoversigt:

Vælg et forløb som passer perfekt til dig:

Få inspiration hver mandag morgen ⤵️

Få gratis redskaber direkte til din indbakke

Hver mandag

Du tilmelder dig automatisk mit nyhedsbrev*