logo

En personlig væksthistorie fra ungt ego til voksen sårbarhed

Del dette opslag

Lad mig fortælle dig en kort, personlig historie, jeg har gået og overvejet, om jeg skulle fortælle i lang tid.

Den kommer fra et meget sårbart sted. Nogle ville måske sige FOR ærligt, men jeg plejer at sige “practice what you preach,” og da jeg tit fortæller dig, at selvindsigt, selvevaluering og netop ærlighed er vigtigt, så bliver jeg også selv nødt til, at leve op til mine egne regler for livet.

Here we go
Da jeg var i mine start 20’ere var jeg det, man ville kalde et stort, vibrerende ego. Jeg havde så meget benzin på bålet, så store drømme og visioner for mit liv, at jeg næsten glemte alt andet end mit mål. Set i bakspejlet var mit liv netop skræddersyet til at udvikle den slags opførsel og manglende selvindsigt. Jeg havde penge, jeg havde folk, der så op til mig, jeg havde et enkelt mål, som jeg levede for, og det var Miinto. Forstå mig ret, mål er godt. Men kompromisløse mål, hvor du ikke har øjnene åbne for andre menneskers følelser, er skidt.

I dag ved jeg, at det drive delvist kom fra min opvækst, hvor der både manglede penge og kærlighed. Jeg var en tyr, og med mulighederne i Miinto viftede skæbnen en rød klud foran mit ansigt. Penge, succes, beundring. Alt det egoet lever af. Så jeg buldrede af sted og ingen kunne stoppe mig.

Mine oplevelser og fejl dengang – for shit jeg har lavet fejl! – har lært mig sindsygt meget. Når jeg ser tilbage på den unge Mike, så er det derfor med en blanding af enorm stolthed over hvad jeg kunne og formåede, på trods af min baggrund, men også flovhed over hvordan jeg nogle gange gjorde det. På bekostning af andre OG især mig selv.

Min mission i dag
I dag, hvor jeg er i slut 30’erne, ser jeg ikke mindst tilbage på lille-Mike med ømhed og tanker som: ” Brormand, du gjorde alt hvad du kunne, men du kendte ikke dig selv,” på samme måde, som du ville sige til en bror, søster eller kunne få at vide fra en ældre mentor. En der ville dig aaaalt det bedste i verden.
Min mission i dag er en helt anden: At sørge for at nyde det jeg gør, at skabe forhold og partnerskaber, venskaber med mennesker jeg holder af og ser op til. Dygtige og ærlige mennesker. Og at blive en rollemodel for mit barn og mine allernærmeste. Jeg skal stadig lære, jeg skal stadig fejle – og mine mål og ambitioner har aldrig været højere, tro mig! Men vejen dertil er en helt anden nu. Den er brolagt af selvkærlighed og ærlighed overfor mig selv, så jeg kan give endnu mere af det, til dem jeg lever og arbejder med.

Og ved du, hvad jeg har fundet ud af?
Jeg har fundet ud af, at min nuværende energi, mit nuværende mindset og den måde folk responderer på, skaber 3-4-5 gange så mange resultater for mig. Min energi er en helt anden. Jeg er stadig sindssygt ambitiøs, no-bullshit Mike, der har styr på mine processer, vaner og mål. Det er mit bread and butter nu. Men den ærlige og omsorgsfuld måde, jeg forsøger at møde verden på hver dag, har forandret hvordan jeg ser mig selv. Nu er det med omsorg og glæde! Der er sket et paradigmeskift i min hjerne. Og det er den bedste platform i verden at stå på, når man gerne vil erobre verden🙂

Mit spørgsmål til dig
Så jeg vil spørge dig i dag, hvis du skal være 100% ærlig…

Hvordan møder du din verden dagligt, dine nærmeste, dine kolleger og venner?
Og hvordan tror du, din verden ville reagere, måske endda forandre sig, hvis du så småt ændrede dit paradigme til at give mere AF dig selv og TIL andre?

Jeg er 100% sikker på, at du ville mærke en stor forandring fra det første skridt du tog! Mit råd er, prøv det af, giv komplimenter, ros eller lidt ekstra goodwill. Det kommer 10 gange tilbage.

Dbh. Mike Radoor

M·E·R·E Nyhedsbrev