logo

Slip dit fulde potentiale løs med Mike og hans community.

Det ultimative stop for at opnå konkrete resultater. Uanset om du ønsker at forbedre dine karrieremuligheder, personlig udvikling eller opnå andre mål i livet. Tag det første skridt mod succes.

+400 Medlemmer

+5000 Personer hjulpet

+99% 5-stjernede anmeldelser

+2 mia I omsætning

Bliv en af Danmarks top 5% med mig og mit community som dine nærmeste

Majoriten af befolkningen ser sig tilfreds med deres liv, fordi tanken om økonomisk frihed, top resultater og drømmelivet virker umulig at opnå. Sandheden er dog en anden. Med de rette redskaber skaber du resultater.

Lær hvordan du sætter, strukturerer og arbejder med målsætninger som Mike selv har gjort.

Gør op med offermentaliteten og lær hvordan du omprogrammerer din hjerne til en vindermentalitet

Skab mere tid til alt det du elsker med gennemtestet og videnskabelige redskaber.

Lær hvordan du tjener mere uden at arbejde hårdere. Work smart, not hard.

Få mere tid til familien og det du elsker at lave. Et succesfuldt liv behøver ikke ende i stress.

Uanset ønske, drøm eller mål får du redskaberne til at følge dem til dørs. Det her er ren videnskab!

Vi opfordrer dig! Ikke blot tag vores ord for gode varer! Se hvad andre opnår med Mike

Hør om medlemmernes personlige gennembrud

Bryd normen – skab et liv og karriere uden grænser

Som mindset-ekspert og motivator er alle Mike Radoors forløb skabt med én altoverskyggende mission: at hjælpe mennesker med at transformere deres liv og karriere gennem simpel mentaltræning og livsstrategier. Med udgangspunkt dit mindset, fokus og selvindsigt giver Mike dig de eneste nødvendige livsredskaber du behøver for at forme din egen succesfulde vej i et liv uden bekymringer.

Mikes unikke tilgang til performance og personlig udvikling er en treenighed formet af hans livserfaringer fra en opvækst i hårde kår, 15 år som global serie-iværksætter og uddannelse hos de største eksperter i verden indenfor coaching. Netop denne kombi gør, at Mikes forløb fra dag ét skaber resultater, overskud og vækst hos mennesker, der er motiverede til at skrive det bedste kapitel nogensinde i deres liv!

100% tilfredshedsgaranti

På Mike’s Mentorforløb får du 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur. Så meget stoler vi på kvaliteten

Inklusiv Professionelt Netværk
Som medlem i et af vores mentorforløb, bliver du en del af et top professionelt netværk.

I vores digitale community kan du dagligt møde og tale med de andre medlemmer, når det passer dig. Du finder ikke netværksgrupper som dette andre steder i Danmark. Dette er nyt for Danmark, men grundet Mike's internationale erfaring, har han lært fra verdens bedste. Forestil dig et netværk som bakker dig op og serverer mulighederne foran dig, som normalt ville have taget dig flere årtier. You are welcome!

Højkvalitets videolæring med Mike

En af grundene til Mike's programmer er så effektive, er hans måde at formidle budskaberne via video på. Du får ikke en højere kvalitet på video andre steder i landet. 

+100 hjælpeskabeloner

Din udvikling er garanteret via en gennemtestet læringsprocess. hvor videolæring kombineret med hjælpeskabeloner sikrer dig, at du ikke kan "gøre noget forkert". En skudsikker process!

104 LIVE Mentor sessions

Udover videomoduler og hjælpeskabeloner møder du Mike LIVE 2 gange om ugen, hvor han fylder på med endnu flere redskaber, motivation, indsigter og nye måder at gribe situationer an på.

Daglig kontakt med Mike

Mike er All In for at udvikle sine medlemmer og stiller sig til rådighed dagligt via 1:1 chat, hvor du kan spørge og spare om alt under forløbet.

Inkl. Professionel Netværksgruppe

Vil du med i en hvilken som helst professionel netværksgruppe i Danmark, koster det op mod 4.000kr om måneden. Vi har gjort det anderledes og som en del af forløbet. 

Inkl. Personlig App

Via vores skræddersyet app vil du dagligt kunne være i kontakt med Mike, netværket og lytte eller genlytte  videomodulerne.

52 uger med LIVE coaching

Mike er en anerkendt profil i det danske erhvervsliv og coacher flere topledere til nye højder. Som en del af mentorprogrammerne får du adgang til vores fællescoaching koncept, som giver dig muligheden for live coaching ugentligt med Mike. 

Hvad indgår i et Mentorprogram?

Alle mine Mentorprogrammer er designet til, at du mærker og ser synlige resultater på få uger. De er spækket med konkrete metoder, simple øvelser og enkle forklaringer på, hvordan du får skabt de forandringer, du ønsker i dit liv. 

Du får support via vores online community, vores ugentlige live meet-ups og direkte adgang til mig på dagligt plan. Alle hjælper dig med dine drømme, planer og udfordringer.

Uanset alder og din situation, kan du starte i et af mine mentorforløb, som er bygget på mine erfaringer fra 12 lande, 6 virksomheder, 7 internationale top-mentorer og +600 læste bøger. 

Du vil  kunne mødes med de andre medlemmer via vores lokale Netværksmøder i hele Danmark og sparre med ligesindede, nye venner, der er på den samme udviklingsrejse som dig.

Det eneste krav jeg har til dig, før du kan blive medlem i et af mine forløb er: At du ønske dig MERE af livet eller karrieren.

Mikes liv og resultater

Mike Radoor er en anerkendt dansk mentor, erhvervsmand og mindset ekspert, der har hjulpet over 5.000 mennesker og skabt omsætning i sine virksomheder for over 2 milliarder kroner. Fra en hård barndom uden penge i Odense skabte Mike en travl og profileret karriere med 5 succesfulde virksomheder på tværs af landegrænser.


Med denne erfaring fra livet og forretningen har Radoor i dag skabt sin egen, helt unikke formular for menneskelig succes og motivation, som alle kan følge. Gennem sine mentorforløb, lydprogrammer, foredrag og workshops hjælper Mike årligt tusindvis af mennesker at blive den version de drømmer om og opnå de mål de ønsker opnå.

Skab Top Resultater uden at gå ned med stress.

Indtast din e-mail nu Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Vælg det forløb som passer perfekt til dine behov.

Har du spørgsmål? Få svar på ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål, som du gerne vil have besvaret? Find svar på en række af de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ-sektion, eller book en uforpligtende samtale for at få svar hurtigt og personligt.

01. Kan jeg få mine penge retur, hvis jeg ikke er tilfreds?

Ja. Du har 100% tilfredshedsgaranti indenfor 30 dage og kan få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds med Mentorforløbende. Det eneste krav som findes er, at du skal have været igennem disciplin 1-5 og kunne vise mig, at du har arbejdet seriøst med mine principper. Er du stadig ikke tilfreds, så er pengene tilbage på din konto indenfor 5 hverdage.

02. Hvad kan jeg forvente af resultater?

Du kan forvente at fjerne alt som dræner din energi, få flere ting ind i dit liv som giver dig energi, skabe krystalklare målsætninger og redskaberne samt mentaliteten til at faktisk opnå dem.

03. Hvad hvis det ikke virker?

At opnå resultater er ren videnskab. Der findes en formel til at opnå dem, men at skabe et meningsfuldt og lykkeligt liv, er et individuelt design. Hvis det ikke virker for dig, der hvor du er i dit liv nu, så har du 30 dages tilfredshedsgaranti.

04. Hvem er målgruppen?

Mike ønsker kun at arbejde med individer som VIL og som er klar til forandring. Målgruppen er oftest ledere, mellemledere, selvstændige, soloiværksættere, salgsprofiler eller almindelige mennesker som vil skabe et bedre liv for dem selv. 

05. Hvor meget tid skal jeg bruge ugentligt?

Det er helt op til dig selv, men vi anbefaler at du bruger mindst 2-4 timer om ugen de første 12 uger. Herefter vil materialet vokse på dig og de timer forvandle sig til succesfulde rutiner som får dig fremad.

06. Hvor ofte taler man med Mike Radoor
Du mødes med Mike og netværket 3 gange om ugen via Google Meet. Udover det, så har du adgang til at chatte med Mike dagligt.
07. Hvad hvis jeg er ny i selvudvikling?

Det betyder ingenting. Vil du vokse, så vokser du. Vil du ikke, så gør du ikke. Programmerne er tilpasset til de som vil. Din tidligere erfaring er ikke relevant. Du kan sammenligne det med om du har været til psykolog før eller ikke - hver gang lærer du noget nyt om dig selv på et nyt niveau.