logo

Hvad refleksionstid vil give dig…

Del dette opslag

Kender du den følelse? Alarmen ringer, og du slår den fra, tumler ud af sengen og går på autopilot resten af dagen. Der er dage, hvor det føles som om livet drifter os i stedet for, at vi drifter livet. Som om vi er passagerer i vores eget liv fremfor chaufføren.

Da jeg indså, hvor meget af mit liv jeg tilbragte i denne drømmetilstand, vidste jeg, at jeg skulle gøre noget. Derfor udviklede jeg “MERE”, netop for at hjælpe med at skabe en enkel og nem proces for intentionel og målrettet refleksion. Det handler om at træde et skridt tilbage, stoppe op og tænke: Hvad vil jeg? Hvor vil jeg hen? Og hvordan kommer jeg derhen?

Så, hvordan kommer man så i gang? Her er mine 3 tips til dig:

  1. Start med Selv-refleksion: Brug 2 timer denne weekend til at svare på disse spørgsmål:

– Hvad har jeg lavet denne uge?
– Hvad har jeg lært denne uge?
– Hvad skal jeg fokusere på at optimere næste uge?
– Hvad skal jeg gøre anderledes, og hvordan skal det gøres?
– Hvad er mine top 5 private prioriteter næste uge?
– Hvad er mine top 5 professionelle prioriteter næste uge?

  1. Skab Din Plan: Med dine svar i hånden, læg nu en plan, der integrerer det, som betyder mest for dig. Husk, at du kommer først. Dine øjeblikke af selvpleje, dine relationer, og den tid du bruger bare på dig selv – det er det, der lader dig op. Professionelle opgaver og forpligtelser kan vente. Du er ikke god for nogen, hvis du ikke først er god ved dig selv.
  2. Vær Intentionel: Start hver dag næste uge med en bevidst intention. Stil dig selv spørgsmål som: Hvad vil gøre mig glad i dag? Hvordan kan jeg gøre mere af det? Hvad suger energi fra mig, og hvordan kan jeg undgå det i dag? Hvem vil jeg være i dag – positiv, energisk, kærlig, fokuseret?

Refleksionstid handler ikke om at tilføje mere til din to-do liste. Det handler om at give dig selv den gave, det er, virkelig at leve – ikke bare at eksistere. Så, sæt tid af. Dyk ned i refleksion, og se dit liv ændre sig fra drøm til drøm realiseret.

Hvis du er interesseret i at lære mere om denne form for tænkning, så klik her

Fra hjertet,Mike

M·E·R·E Nyhedsbrev